3. august 2011

Funnet hus!

Nyehuset vårt - sett fra veien utenfor.
Idag har vært en spennende dag!
Den begynte med at vi dro på visning på to flotte hus som ligger ved siden av hverandre i Balgowlah. Narelle (vår relocation-agent) kjørte oss dit i bilen sin. Hun er veldig hyggelig og hjelper oss til å finne ut hvordan ting fungerer her.

Husene var superfine og veldig store! Doble garasjer og helt nytt. Kjøkkenet har gassbluss - og helt ubrukt! Juhu!! Tre bad og fire soverom. Dette er virkelig helt supert for oss!

Etter det dro vi en tur rundt og så på området. Det er to kvartaler unna Sjømannskirken, og rett ved siden av en fint og helt nytt kjøpesenter.
Stranden er 5 minutter med bil unna - og det er flere parker samt utendørs svømmebasseng i nærområdet.
Veldig fint for familier. Tar vel ca 10 min på sykkel til Manly - men dette likte vi godt!

Så etter en runde rundt med Narelle fortet vi oss hjem og sendte søknad på husene. Ting gikk superkjappt - og etter kun kort tid fikk vi tilbakemelding. JUHU! Vi fikk det største huset med fin hage :)
Som vi gleder oss!

Tarjei skal signere kontrakt imorgen, og i slutten av neste uke flytter vi! Frem til containeren kommer med møbler, får vi lånt visningsmøblene som stod i huset. Så dette ordner seg.

Ungene må gå på en annen skole enn det vi hadde tenkt. Men skolen ser flott ut. Den heter Manly West public school - og imorgen skal vi innom og være med på åpen dag. Så gøy! :)

5 kommentarer:

 1. Gosh så fort dette går!
  Også er det veldig stas at du deler med oss!! Keep them comming!!

  SvarSlett
 2. Så flott at alt ordnar seg så fort! Kan vel ikkje vere lenge til møblane dokka kjem, du har no våre vekke i ei lita EVIGHEIT allereide ;)
  Stooor klem ♥

  SvarSlett
 3. Kjære store og små gull!!
  Nå ser det ut for at ting begynner å falle på plass! Så flott det ser/høres ut og deilig å få sitt eget vil jeg tro!Her tror jeg både små og store vil trives, tenk så heldig dere er med både nærhet til skole, strand, butikker og alt dere ellers ønsker! Håper skolen også svarer til forventningen, at Ola og Amalie får masse venner! og at dere nå får begynne å bo på ordentlig, ser frm til masse flere blider og oppdateringer fra dere!
  Masse klemmer fra oss på Leirsund, (som endelig har fått sommer med 25g. hver dag!!!)

  SvarSlett
 4. Oi så flott. Snakk om å bo herskapelig,reine luksusvillaen ser de ut som.Ja her håper eg både store og små vil trivast . Her er nesten sommar idag, 20 grader og lettskya, men fare for lokalt regn i store mengder. Gled meg til å høyre korleis det går med alle saman etter kvart som tilværet normaliserar seg. Håper Amalie og Ola finn seg tilrette på skulen, og Helle etter kvart i Barnehage , eller? Store klemmar til alle fem. Savna dokke litt.

  SvarSlett