6. august 2011

Dagstur til Palm Beach

To nydelige søstre
Igår kjørte vi fire hjemmeværende i familien oppover langs kysten. Vi ville utforske litt.
Dagen var helt nydelig, og vi tok med oss badetøy og godt humør!
Etter å ha kjørt forbi mange flotte steder - med god GPS-hjelp fra Ola i baksetet, så kom vi frem til Palm Beach.
Der var det en stor og nydelig strand som vi  utforsket. På den ene siden var det ingen som badet - så vi fant ut at det nok var altfor store bølger for oss der. Dypt så det også ut til å være. Vi må passe oss veldig for undervannsstrømmer her. Så der det ikke er badevakter, bør vi absolutt ikke bade om ingen andre bader der.

Ola og Amalie leker i sanden - legg merke til bassenget bak!
På andre enden av stranden var bølgene mye mindre, samt at det var langgrunt. Her var det også et basseng.
På de fleste store strendene her er det basseng. Det er da helt vanlige basseng som ligger inntill stranden, der sjøvannet fyller opp bassenget. Veldig trygt og fint - og lettere hvis man vil svømme.
Når man bare vil kose seg i bølgene, er det selvsagt best å gå på selve stranden.

Helle storkoser seg i bølgene. Hyler og skriker - med armene i været. Ikke redd i det hele tatt. Så henne må vi passe konstant på ;) Ingen stille leking i strandkanten på henne nei...
Alle badet og koste seg - til og med mamman!
Helle leker i Dee Why
På vei hjemover igjen kjørte vi innom Dee Why. Der var det en flott lekeplass på stranden. Så da fikk Helle kosa seg litt.
Det er så mange fine lekeplasser her, så det er flott siden Helle ikke skal gå i noe barnehage nå.

Idag (lørdag) har vi hatt en kjempehyggelig formiddag med grøt og vafler i Sjømannskirken. Mange hyggelige mennesker, og veldig god stemning der. Det er masse leker også, så det er jo stas!

Da vi bestemte oss for å flytte til Sydney, trodde vi at det var billig å leve her. Vi så jo at det var veldig dyrt å leie hus her, så det var vi klar over. Men på alle websider vi fant stod det at det var billig å kjøpe mat og å leve her. Det er det absolutt ikke!
Det er like dyrt - om ikke dyrere med mat i butikken!
En pakke med bleier koster over 100 kr, og en flaske melk ca 30 kr. Så billig vil vi ikke akkurat si at det er nei ;)

På torsdag begynte Ola forresten på Hip Hop! Det var skikkelig kult. Han stortrivdes med de andre gutta, så endelig skal han også få lov til å danse litt.
Helle skal også få begynt på litt dans til uka - så dette blir DEN dansefamilien da. Kanskje til og med pappan snart får lyst også? Eller? :D

1 kommentar:

  1. Hvorfor er jeg ikke overrasket over at Helle hyler og skriker i vannet og ikke er noe redd? Dette høres herlig ut! Dere får dra til Sjømannskjerka og spise graut når budsjettet blir for stramt! ;-) Mormor/mamma

    SvarSlett