7. april 2012

Påsken 2012


Båttur ut til The Basin
Nå er fammor Gry og tante Tuva på besøk hos oss - og det er så koselig!
Vi har jo vært her i snart 9 måneder nå - og selv om vi storkoser oss og virkelig trives, så er det utrolig koselig å få besøk og å vise frem livet vårt her nede.

Amalie, Ola og Helle tok lykkelig imot fammor og tante Tuva - og de storkoser seg alle tre.

Amalie og Ola fikk vist frem hvordan det er på skolen, og det var spennende å vise frem! Men mens det var skole, så hadde vi andre mulighet for å ta en liten turistrunde.

Koselig picnic under trærne på The Basin
Så da tok vi oss en kjøretur oppover Northern beaches for å se litt på det flotte området vi bor i.
Da vi kom frem til Palm beach tok vi en liten koselig fergetur ut til The basin. Der har vi vært en gang før (sammen med de fine vennene våre som har flyttet hjem. Vi savner dere!!!) - og vi ville gjerne vise det frem igjen.
Innspilling av Home & away!!
Etter en koselig liten fergetur kom vi frem og ble tatt imot av koselige små kenguruer. De er jo så fine! Dette er i nasjonalparken Ku Ring Gai, og det er utrolig mye dyreliv her. Vi fikk sett massevis med fugler, og små kenguruer (de heter Wallabies) og til og med et par store "drager".
Etter en deilig lunch og en liten vassetur, tok vi fergen tilbake til Palm beach.
Der kjørte vi videre opp til den lange, fine stranden for å se om vi fant hvor de spiller inn "Home & away". Vi fant både strand og innspillingssted - og jommen meg spilte de inn en scene midt på stranden! Så det var jo spennende å få med seg!

Skjærtorsdag var siste dag på skolen før ferie, så langfredag startet påskeferien. Men hva er bedre å starte påskeferien med enn å ta med fammor og tante Tuva på Luna park? Ingenting - så dit bar det! :)
Veldig gøy for Amalie, Ola og Helle med karuseller på alle mulige måter. Og tante Tuva var supertante og tok dem med på alt de ville. Så gøy!

Tante Tuva på Palm beach
Påskeaften tok vi alle fergen inn til byen og tok turen opp til Paddington market. Der er det koselig å gå rundt å se på de lokale designerene og kanskje kjøpe noen fine ting?
Amalie ble igjen med tante Tuva og fammor på markedet - og fikk virkelig kosa seg uten søskenmas, mens vi andre tok oss en tur rundt i Paddington og tittet og spiste koselig lunch før vi tok fergen hjem igjen til Manly.

Helle lager kjøttkaker med fammor! Nam!
Imorgen (søndag) skal vi kjøre til Hunter Valley. Der skal vi sove over på en liten vingård, og vi håper å finne mange fine vingårder som vi kan besøke.


God påske til alle dere som følger oss!!

Inngangen til Luna park - fotografert av Helle!!

7 kommentarer:

 1. Koselig blogg Margrethe og veldig fint å bli nevnt:-) Vi savner dere masse også! Høres ut som dere har det herlig. Klem Klem Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har det veldig bra, Ragnill.
   Men dere er savnet og nevnes ofte av både voksne og barn..
   God påskeklem til dere alle fire :)

   Slett
 2. Det er så hyggelig å lese om livet deres, det er fjernt men du beskriver det levende og godt. Det er flott å følge med dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du følger oss, Anja!!
   Klem :)

   Slett
 3. Helt fantastisk gøy å lese om! Fant bloggen da jeg var på leting etter info om jobbing i denne fantastiske byen. Så gøy å lese om! Fortsett=D Gleder meg til neste innlegg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du fant bloggen da - men hvem er du? ;)

   Slett
  2. Glemte å forandre så du så hvem jeg er=) er nok ei jente fra romsdalen som har en fjern drøm om å oppleve byen dere bor i=)

   Slett