24. mars 2012

Høst...

Helle nyter utsikten - på North head.
Nå er høsten kommet til Sydney!
Vi merker det jo ikke akkurat like godt som vi ville gjort hjemme i Volda, men vi kjenner at det er et kaldt drag i luften. Og det er ned mot 17 grader noen morgener.
Men vi klager ikke! Det er fremdeles mulig å bade og sole seg - men det er selvsagt ikke like varmt og godt som i sommer.

Noen steder synes det godt at det er høst; bladene faller fra trærne og det ser litt trist ut. Men det som er så fint her, er at da er det andre trær og blomster som våkner til live! Alltid masse flotte farger og gode lukter.

Nå har mammaen i huset fått seg jobb på Sjømannskirken som økomomiansvarlig. Så det var godt for både Helle og mamsen å komme seg ut på hver sin kant noen dager i uken.
Helle stortrives i barnehagen, og er der tre dager i uken nå.
Språket kommer utrolig fort nå - og hun har til og med begynt å putte inn noen engelske ord innimellom når hun prater. "Jeg er bestefriendsen din, mamma" ;)

Rundtur med chu-chu train i Royal botanical garden -
skikkelige turister!
De to dagene i uken vi fremdeles er hjemme begge to, koser vi oss! Sykkelturer, badeturer, besøk osv. Nyter virkelig å kunne jobbe deltid!

Og siden det er blitt jobb på meg, så har vi bestemt oss for å bli et år ekstra. Så da blir det ihvertfall to år borte fra Norge! Det blir heller ingen tur på oss hjem til Norge før sommeren 2013, så da er det bare å hive seg rundt og komme og besøke oss her istedenfor!!

Om en uke kommer Gry og Tuva på besøk - og det blir kjempegøy! Vi gleder oss kjempemye alle sammen! Det er autumn break når de er her, så Amalie og Ola skal være hjemme fra skolen ihvertfall halvparten av tiden de er her.

Vi skal ta oss en tur til Hunter Valley sammen, så da skal vi se om vi finner noe deilig vin! Det er utrolig flott der - og masse flotte vingårder som man kan besøke for å både smake og kjøpe vin.

En ganske streng dame ;)
Helle har blitt så stor at hun har sluttet med smokk nå! Så nå har hun klippet istykker smokkene, og sendt dem til Kaptein Sabeltann! Vi venter spent på svar fra han nå...

Pappaen i huset har hatt mye reising i det siste. Han har vært både i New Zealand, Japan og USA nå iløpet av tre uker. I skrivende stund ligger han og sover og forbereder kroppen på et par dager på ski i South Lake Tahoe, California. Høres ganske så bra ut!

Og vi har mye å glede oss til fremover; besøk av Lise i mai, Elisabeth/Aleksander i juli - samt at kanskje oldemor Solveig kommer i september/oktober? Håper på det.

Denne helgen går det over til sommertid i Norge, og neste helg er det slutt på daylight savings her - så om en uke er det kun 8 timer forskjell - i forhold til 10 timer nå.

God helg alle sammen - og nyt våren, dere som er hjemme i Nord! :)


Tre kule unger - klare for karnevalsgudstjeneste!!
Løveprinsessen!
Den nydelige fe!

Harry Potter!
(Tryllestav og briller innkjøpt på
Harry Potter exhibition!)1 kommentar:

  1. Så kult at Helle sniker inn engelsk når hun skakker norsk :)
    Blir vel koselig for ungene også å være ett år ekstra, så får de mer tid med vennene de har fått der nede :)
    Klem Lene

    SvarSlett