1. mars 2012

Ferie til Jervis bay


Frokostgjengen!
Vi er så heldige at vi har fått enda mer besøk!
Da Inger Mari, Bjarne, Sunniva og Selma kom til oss, så var jo egentlig sommerferien over. Men vi juksa litt - og tok oss en ekstra ferie! Og da fikk jo gjestene en ferie i ferien sin. Det er stas!

Så vi satte oss i bilene og tok turen sørover ca 3 timer - til Jervis bay.
Det er en stor bukt med et par små steder (Vincentia og Huskisson) - samt en stor nasjonalpark (Booderee national park).
Vi hadde leid et nyyyydelig hus (The white house) rett på stranden - og det stod virkelig til forventningene. Stort og flott - både svømmebasseng og stor veranda. God plass til alle ni!

Inger Mari nyter utsikten fra frokostbordet
Noen dager gikk til med bading på stranden og i bassenget, mens en av dagene tok vi turen inn i nasjonalparken og besøkte Murrays beach. Der var det helt fantastisk, og faktisk helt annerledes enn de andre strendene. Krystallklart vann og nyyydelige farger. Alle snorklet - til og med Helle lærte seg det når det var så mange fine fisker å se på!
Været var strålende og alle kosa seg og slappet bra av.
Siste dagen var det litt overskyet - så da tok vi en tur ut med Delfinbåt for å sjekke ut alle de flotte delfinene i området. Det var kanskje ikke like mange som vi hadde forventet å se... Men vi fant en fin flokk helt på slutten av turen vår. Gøy å se!!

Paps og Helle ved Wentworth falls
På vei tilbake til Sydney tok vi en turistrute som gikk via Kangaroo Valley og Fitzroy falls.
Kangaroo valley var en utrolig nydelig liten by, med masse koselige butikker og hjemmelaget fudge. Nam! Det var en flott hengebru der også - og vi fikk til og med hils på en Wombat for første gang!
Fitzroy falls var også fantastisk! Området var litt likt Blue Mountains, men absolutt ikke like fantastisk. Men nydelige, bratte klipper - og en flott foss laaaangt ned i dypet under oss.

Jervis bay er absolutt et sted vi har planer om å dra tilbake til!

En tøff Ola i bassenget
Murrays beach

Koselig kjærstekveldstur <3
Hengebrua i Kangaroo valley

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar