9. februar 2012

Hverdagen har innhentet oss.

Stas med besøk av isbåten på stranda!
Jommen gikk sommerferien fort!
Siste sommerferiedagen feiret vi med lunch hos paps på Google! Det er ikke bare bare å bli med pappa på jobb her - det er bare sååå tøft! Da er det supergod mat (lage egen pizza osv..), tur på micro-kjøkkenet hvor man kan lage seg kaffe eller baby-chino - og kanskje ta seg litt snop? Og gjerne en avslutning med litt tv-spilling eller kanskje en runde biljard? En helt ok avslutning på sommerferien altså!

Nå er snart uke 2 av skolen forbi - og vi er kommet godt igang med hverdagen igjen.

Kult på lunchbesøk hos papsen sin!!
Amalie har begynt i 5R og Ola i 3LJ. Linnea og Amalie kom i samme klasse, så det er jo veldig koselig å ha en god venninne sammen med seg. Men de er begge to allikevel veldig flinke til å være sammen med andre. Men om ettermiddagene og kveldene er det stort sett løping frem og tilbake til hverandre. De koser seg sånn begge to! :)

Ola virker også fornøyd med klassen sin. Han har fått noen nye venner der, og er veldig glad og fornøyd hver dag jeg henter han!

Helle har fått seg en ny hverdag nå. To dager i uken går hun på Pre School - og det er sååå gøy! Det er barnehage, og avdelingen hennes er kun med 3-4 åringer. Hun klarer å gjøre seg godt forstått - og kommuniserer og leker bra med de andre barna.

Mammaen har også fått seg en ny hverdag. Når Helle er i barnehagen, så jobber jeg med trening.no. Spennende - men veldig vanskelig å få hjernen til å fungere igjen. Et halvt år er ikke så lenge - men tydeligvis lenge nok uten å jobbe. Men gøy er det! Og utfordrende!

Helt ok å være på jentetur i Melbourne...
Om en uke kommer Inger Mari, Bjarne, Sunniva og Selma på besøk! Som vi gleder oss!! Det blir kjempekoselig med besøk igjen - og denne gangen skal vi reise avgårde til Jervis Bay en tur også mens de er her.

Været har vært litt opp og ned i det siste. Mye regn og ned mot 20 grader enkelte dager, men i skrivende stund er det 24 grader og litt overskyet. Egentlig veldig så deilig! Og badevannet er nydelig for tiden!! Bare å komme!!!


6 kommentarer:

 1. Det er veldig fristende å ta seg en tur, du er en levende reklameplakat! Så gøy å lese om livet Down Under, bading utendørs er en vill tanke her!

  SvarSlett
 2. Veldig artig å lese om hvordan dere har det, og ikke minst se bilder fra det nye livet deres. Det virker som dere har det veldig bra! :)

  Vi skal på langhelg til Hemsedal i helgen, med nypreppa brett og snøkrystaller i øynene (selv om jeg ikke skal legge skjul på at strandliv frister MINST like mye ;)

  Stor klem fra Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres nydelig ut med Hemsedal! Ski er jo nydelig det da - når det er skikkelig vinter!!
   I pose og sekk kunne vært bra...

   Slett
 3. Det ser så kjekt ut.
  I Thailand så eg ein liten katt
  klem frå ella

  PS Mamma skal sende bilder på mail ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du så en katt i Thailand, Ella! Jeg gleder meg sånn til å se bildene deres. Tenker det var en bra ferie! :)

   Slett