4. september 2011

Farsdag og CarBootSale

Car Boot Sale på Manly West
Denne uken har vi vært fullstendig borskjemte med barnevakt to kvelder!
Mandag var det kjærstetur på restaurant (Afrikansk mat er virkelig å anbefale!) og kino. Vi så "Horribel bosses" - veldig så underholdende! :)
Og igår var vi ute med noen venner og koste oss med massevis av god mat.
Paps med to jentegull
Det finnes endel norske studenter som har lyst til å være barnevakt her, og det passer jo veldig godt for oss. Så lenge Helle ikke forstår engelsk enda, så føler vi at en norsk barnevakt er greit å ha. Etterhvert så kan vi nok sikkert driste oss til å bruke noen engelsktalende. Har faktisk en jente på 14 år vegg i vegg med oss - og hun vil gjerne passe dem! Luksus!

Lørdag var det Car Boot Sale på Manly West public school. Det er skolen til Amalie og Ola. Det er en morsom greie - og tydeligvis helt vanlig.
Da kjører man inn bilene sine i skolegården og stiller ut alt man har liggende og ikke bruker lenger, og selger det!
Det var selvsagt mye gammelt og ubrukelig, men også flotte ting!
Vi kjøpte diverse klær og styr til Helle - helt supre saker!
Utrolig moro å se hvordan det fungerer her i forhold til i Norge. Det var også endel hjemmelaget syltetøy, chutnys, kaker osv også - gøy!

Fire fine unger på vei hjem fra Tania park
Idag har det vært farsdag her i Australia. Så etter en koselig morgenstund hjemme - med ekstremt mange kort og presangoverrekkelser, så dro vi til Tania park sammen med Ole Jacob, Lena og Sivert.
Helt supert for alle ungene å leke - og så fikk vi testet ut BBQ for første gang. Vi laget med oss salat og diverse, og så grillet vi pølser og grillspyd. Supert!
Kake hadde vi også med - så pappaene ble feiret!
Utsikt mot Manly

1 kommentar:

  1. Dokke leve virkelig det gode liv, heilt fantastisk! Kjekt å få sjå alt dokke finne på og kor dokke kosa dokke, berre så dumt at det er så veeeeldig langt vekk. Her regna det faktisk, tru det eller ei... Reise til Paris på torsdag på møbel og interiørmesse og skal ha nokre ekstra dagar med ferie. Det skal verte deilig, sol også sei dei på Yr ;)
    Klem Tonje ♥

    SvarSlett