21. september 2011

Containeren vår er kommet!

Tre lykkelig unger på Tv stua / lekerommet
Nå begynner bitene å falle på plass! Det er helt fantastisk godt å merke hvor viktig de små tingene er.
Alt det man kanskje egentlig har lyst til å bytte ut - fordi det er så gammelt... Et kjøkkenbord med så altfor mange skrivemerker og dumme flekker på. En sofa som vi kanskje ikke akkurat er såå fornøyde med - men som har gitt oss mange gode Volda-minner. En gave fra venner. En tanke fra en kollega.
Alt dette samlet - det er så fantastisk godt å ha fått tingene sine igjen! :)

Vårt etterlengtede gamle, gode spisebord!!
Skulle tro vi hadde vært borte i evigheter, men det har vært to måneder uten noe som helst. Jeg har til og med slitt hull i et par gensere fordi jeg har hatt så lite klær!
Vi nyter - og vi smiler!
Ungene storkoser seg med duplo! De har liksom ikke kommet så mye lenger. Men det å få den stooore kassen med duplo som vi hadde tatt med til Helle - det var full julaften på alle tre! :)

Sofaen har fått en god plass!
Det er nok endel ting vi må kjøpe her nede. Vi mangler en sofa til stua, og noen bokhyller - og kanskje en kommode. Og utemøbler til verandaen!
Neste uke tar vi oss en tur på Ikea for å se oss litt rundt - og så ser det ut til at vi får kjøpt noe brukt av noen venner som dessverre snart drar fra oss.

Nå hører jeg vaskemaskinen dure og gå (må få vasket sofaputene), koser meg med et glass rødvin - ungene sover godt i sine egne senger.
Egne håndklær og egne ting på badet!!

Stoler og bord på plass - mangler bare en ny sofa nå!
Ola og Helle deler rom - nå er sengene her!! 
Nå er det bare å vente noen få dager før kjærsten kommer hjem fra London - så er alt som det skal være!

2 kommentarer:

  1. Som du har stått på, Flinka! Tenke Tarjei verte kjempeimponrt, ej e ihvertfall :) Mange gode minner frå kjøkkenbordet...kylling med "rabbe" gløyme ej aldri ;)
    Klem

    SvarSlett
  2. Forstår at det er deilig å få sine egne ting i hus. Og da blir gamle leker som nye :)
    Klem fra Tvedestrand :)

    SvarSlett