18. september 2011

Appelsindrøm

Ola leker med dragen sin
Clontarf beach
De siste dagene har vært nydelige! Herlige vårdager med en god smak av sommer! Idag har vi hatt over 30 grader, så vi har absolutt ingenting å klage over :)

Nå har Tarjei dratt til London med jobb i en uke, så vi skal prøve oss på egenhånd for første gang. Det går nok bra - men er jo veldig uvant.
Det blir nok endel reising i jobben hans, så det er jo utrolig spennende for han da. Og kanskje vi får bli med en gang eller to også?
Helle og Amalie
Clontarf beach

Igår ble alle lånemøblene våre hentet - så nå er det helt tomt her. Veldig rart, men vi gleder oss så veldig til imorgen - for da kommer containeren vår! Hurra!
Sykler, kjøkkenutstyr, møbler, leker, mer klær - og alt vi savner! Hurra :)
Tenker det blir rimelig kaotisk en stund - men det skal vi absolutt overleve. Nå gleder vi oss til å lage vårt eget hjem med våre egne ting.
Det har vært litt "sterilt" her nå siden vi bare har lånt møbler og ikke hatt noe personlig preg her.
Skal bli bra ja!

Lørdag var vi en tur på Clontarf beach med noen fra klassen til Ola. Der er det en flott strand som er inngjerdet med badeområde, og lekeplassen en helt super. Tenker vi kommer til å bruke den endel!
Ola fikk brukt dragen sin også, for det var bra med vind.

Ola og Helle plukker appelsiner
Og idag har vi vært ute på Appelsin-plukking! Så koselig da!
Vi ble invitert med av noen venner - så vi var 7 voksne og 10 barn. En flott gjeng som virkelig koste seg. Vi hadde med masse deilig mat og koste oss med picnic under appelsintrærne, ungene løp rundt og lekte og vi plukket så mye appelsiner vi bare orket.
Neste gang må Tarjei bli med - han var savnet idag!

Fire fine damer med litt sparkling under appelsintrærne! 
Nå er det bare en uke til på skolen før Spring break. Da er det to ukers ferie. Vi skal ha første uke hjemme - krysser fingrene for mye bra vær!! Siste uken skal vi kjøre nordover til Byron Bay. Gleder oss til å se litt mer av dette spennende landet.

Og når vi kommer hjem fra ferie, så er det bare 3 dager til vi får første besøk! Hurra! Vi gleder oss, Cecilie og Nina!!

5 kommentarer:

 1. Vi skulle våre der å hjelpt dej å pakka ut... Ka he du tenkt å bruke alle appelsinene til?

  SvarSlett
 2. Takk, Tonje - skulle gjerne hatt hjelp også ;)
  Vi får vel kose oss med nypresset appelsinjuice i noen dager tenker jeg. De går mest sannsynlig fort avgårde - utrolig søte og saftige!

  SvarSlett
 3. Jejjjj..... Nina og jeg gleder oss, og jeg håper jeg kan få en selvplukket appelsin.

  SvarSlett
 4. Så veldig kjekt å sjå bilder og lese om eventyret... Også så reisesjuke som vi verte!! Tippe appelsinene e ekstra gode når dei e sjølvplukka ;) Klem frå oss <3

  SvarSlett
 5. Hehe - blir nok neppe selvplukkete appelsiner igjen til deg, Cecilie! Men vi gleder oss veldig til besøk!! :)

  Kom, Ann Christin! Kom!!!

  SvarSlett