27. november 2012

Bold & Beautiful swimmers!

Første svømmetur - 20/10-12
Helt fra jeg kom hit til Manly og ble kjent med Ragnill, har jeg hatt lyst til å bli med å svømme sammen med henne og "Bold & Beautiful Swim Squad, Manly".

Det er en gjeng med damer og menn som møtes hver eneste morgen kl 0700 - hele året - for å svømme mellom Manly beach og Shelly beach.
Det er totalt 1,5 km - og man kan møte mye spennende på sin vei.

Jeg kunne hverken crawle eller følte meg særlig trygg ute i havet da vi kom hit, så dette var kun noe jeg drømte om. Og jeg var skikkelig imponert over Ragnill som hadde lært seg å crawle (svømme freestyle - som de kaller det her) - og som svømte flere morgener i uken.

Det ble mye tenking og drømming... Etterhvert dro fine Ragnill hjem til Trondheim. Men etter som tiden har gått, er jeg blitt kjent med flere som svømmer der, og drømmingen fortsatte...

Men skal man få til noe, så er det bare å hive seg ut i det!
Så i begynnelsen av oktober begynte jeg å ta privattimer for å lære meg freestyle, og etter to-tre uker møtte jeg opp kl 0700 for å være med på min første tur. Og så gøy som det var!! Og ikke noe skummelt :)

Så nå har jeg begynt å svømme hver lørdag og søndag morgen (så sant jeg har mulighet) sammen med noen gode venninner; Gab, Heidi og Danielle. Og vi koser oss skikkelig! Det er en helt fantastisk måte å våkne opp på; sykle ned på stranden og se på soloppgangen og alt livet som allerede er ute - og så gå ut i vannet sammen med ca 100-200 andre folk og svømme i fantastiske omgivelser!

Da Anette og Jan var på besøk her nå i november, så fikk Anette tatt noen bilder som jeg legger ut her.
Og se på denne videoen, så forstår dere sikkert hvorfor jeg ikke synes det er noe problem å stå opp kl 06:30 i helgene:




Her er jeg, Gab og Danielle klare!

Noen av svømmerene har kommet seg ut i vannet.

Ofte er det mange fotografer som tar bilde av oss...

Juhu! Her er vi!!
Gab, Heidi, Danielle og meg.
På vei ut i vannet.

Et rosa hav som beveger seg...

På vei forbi "The point" og innover mot Shelly.

Post-swim-coffee!
Anette sammen med Heidi, Danielle og Gab.


7 kommentarer:

  1. Så kult Margrethe! Du er skikkelig tøff!!
    Klem Lene

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, fine deg :) Det er utrolig gøy og spennende. God klem

      Slett
  2. Takk for fine ord Margrethe - dette er noe du kan være skikkelig stolt av! Det var i allefall jeg :-) Det er jo ikke alle som synes det er helt uproblematisk å svømme 1,5 km i havet med haier og stingers og skumle bølger, men det er noe som virkelig gjorde oppholdet i Australia helt fantastisk for meg. Både mestringsfølelsen, treningen og det sosiale samholdet - B&B er Australsk kultur på sitt aller beste.
    Men, ærlig talt.....våtdrakt?
    Stor klem

    SvarSlett
  3. Så langt hår du har fått da! Fint :-) Og denne Danielle har jeg ikke møtt, ble du kjent med henne på B&B eller dro du henne med?

    SvarSlett
    Svar
    1. Danielle er jeg blitt kjent med gjennom b&b ja. Manly village mor.

      Slett
  4. Veldig fint blogginnlegg. Jeg deler dette på Facebook, jeg. :-)

    SvarSlett