21. november 2012

Siste besøk i 2012 faktisk...

Så koselig med besøk!!
Nå har vi jommen meg vært her i Australia i snart 1,5 år! Tiden går utrolig fort. Og vi koser oss bare mer og mer for hver dag som går.
Akkurat nå kjenner vi vel på at vi bare kunne fortsatt å bo her for alltid... Alle fem har det supert - gode venner, barna trives på skolen/i barnehagen - og de voksne trives på jobb. Deilig!

Men nå nærmer ihvertfall året seg slutten, og vi har fått superkoselig besøk igjen! Anette er tilbake - og denne gangen fikk Jan lov å være med. Det var koselig!

Forrige uke fikk vi kost oss litt med dem. De skriver egen blogg som dere kan lese her. Akkurat nå blir den ikke oppdatert, for de sløver på en tropisk øy på Great Barrier Reef for øyeblikket. Høres nydelig ut!

Ser på kenguruene. Se nøye - det er fem stykker!
Men vi fikk være litt turister med dem ihvertfall.
Onsdag kjørte vi rundt i Kuh Ring Gai Chase Nationalpark med dem. Vi besøkte Bobbin Head og West head.
Det er veldig koselig å kjøre rundt i parken synes jeg. Og nede på Bobbin Head er det en fin mangroveskog som man kan gå inn i - og se på gøyale små mud-crabs.
Vi så til og med Grey Kangaroos - så vi hadde en super dag!

Klar til en tur i mangroveskogen!
Fredag fikk Amalie bli med tante og onkel på Sydney Operahouse! Der så de en flott ballettforestilling med the Australian Ballett! Icons het forestillingen. Amalie er utrolig glad i ballett (danser tre dager i uken) - og da var det jo spesielt hyggelig at hun fikk lov å bli med en sånn kveld. Helt alene med tante og onkel...


Ellers har mye av tiden i det siste gått med på å forberede Julebasar på Sjømannskirken. Den var nå på lørdag - og en virkelig suksess! Over 750 mennesker kom innom, og det var en kjempetravel, men koselig dag.
Lørdagen avsluttet vi med teaterbesøk inne i byen - på Kings Cross, der vi så Between two waves sammen med Anette og Jan. Et fantastisk stykke!

Nå er altså besøket ute på revet og koser seg, mens vi holder businessen igang her på Manly. Helle har nedtelling til de kommer tilbake igjen (tre dager nå...). Spent på hva hun sier når de reiser videre til Uluru etter bare to dager her...

Det har vært Halloween også selvfølgelig!
Her er Amalie, Linnea, Ola og Helle klare for å gå ut!
Og tid til turer på stranden har vi alltid...
Dette er rett nedenfor der vi bor... Ikke så dumt.

2 kommentarer: