6. juni 2012

Vinter i Sydney

Nydelig orkide som jeg har fått fra fine Guri.
Nå har mormor dratt hjem, og hverdagen er tilbake.
Men det er blitt ganske så kaldt her nå!
1. juni var første vinterdagen - og vi kjenner det godt. Ulvangsokker og Devoldgenserene blir godt brukt. Og vinterdyner!! Har aldri hatt sååå behov for vinterdyner før! Det er jo så utrolig dårlig isolert her, så husene er kalde innvendig - og det er jo uvant for oss nordmenn.
Selv om vi er vant med både det ene og andre utendørs, så har vi allikevel gode og varme hus! Men ikke her nei! Så det er bare å ha på varmen og kose seg med stearinlys og ulltepper!

Syk liten prinsesse
Influensaen har kommet også, så Helle har hatt en tøff uke nå. Slitt med masse feber - men nå ser det ut til at formen er bedre heldigvis. Da er det jommen godt at man har en fantastisk barnelege her som trår til (Tusen takk, Charlotte!!!).

Ellers skjer det ikke så mye her nå. Dagene går, og vi koser oss med hverdag. Krysser fingrene for at det ikke blir mer influensa her i huset - og ser selvsagt veldig frem til neste besøk!!
Om to og en halv uke kommer Elisabeth og Aleksander!! Det blir gøy! De skal reise rundt og oppleve mye spennende i Australia på egenhånd - og så skal vi ha en ferie sammen med dem i Cairns. Men det blir ikke før i midten av juli.

Frem til da er det innspurten av term 2 for ungene på skolen - og vinterferie.
Og bursdager!! Det er jo snart både en 9-åring og en 11-åring i huset her!! Kult!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar