5. november 2011

3 års bursdag!

Bursdagskake og bursdagssang!
30. oktober ble Oktoberprinsessa vår 3 år!! :) Hurra for Helle!!

Etter en superkoselig morgen med bursdagssang og muffins på senga - dro vi avgårde på Nippers. Det var jo tross alt en søndag, og da er det Nippers kl 9 om morgenen!

Vi storkosa oss i et par timer på stranda - med massevis av trening (blogginnlegg om Nippers will be right up!), før vi dro hjem og gjorde istand til bursdagsselskap.

Leking med plastelina på verandaen
sammen med Amalie og Andrea.
Helle hadde fått masse pakker i posten fra familie og venner i Norge. Det var også kjøpt inn gaver fra noen som hadde sent penger, så det ble massevis av gaver til 3 åringen vår heldigvis :)

Klatrer i lekestativ på Manly med
noen av de nye klærne!
Tusen tusen takk til dere alle sammen!! Det var så koselig å se hvor glad Helle ble for å få gaver fra alle dere som er kjente for henne.
Det var noen ganger hun snakket om at den og den skulle komme i bursdagen hennes, og vi måtte si "Nei, hun er nok i Norge dessverre..." osv.
Så gøy med pakker fra dere!!

Vi fikk kjempekoselig bursdagsbesøk av Ragnill, Grim, Andrea og August - og det var så stas!!
Ole-Jacob, Lena og Sivert kom noen dager etterpå og fikk feiret litt, for de ble "stuck" i Brisbane pga flystreik akkurat den dagen dessverre...

Helle fikk en sykkel uten pedaler fra mamma og pappa, og en lekedatamaskin av Amalie og Ola. Ellers var det masse flotte klær - både kjoler og truser, prinsessekjole, bøker, badedrakt, CDer og andre fine sommerklær. Smurfefigurer, plastelina (Play Doh), prinsessetelt, puslespill og strandleker.
Sååå gøy!! Tusen takk enda en gang :)Kul sykkel eller? "Samme som
Christoffer, mamma!"

1 kommentar:

  1. Ser at du hadde en knall fin bursdag Helle!
    Godt at det går ann å ha bursdag selv om du ikke er i Volda ;)
    Klem Lene

    SvarSlett