25. oktober 2011

Besøk fra Norge!

Damene på "Opera bar"
Bare noen små dager etter at vi kom hjem fra ferien vår, kunne vi ta imot tante Cecilie og hennes barndomsvenninne Nina! ÅÅÅÅÅÅÅ, så gøy som det var å få besøk!

Selv om vi har fått gode venner her, og egentlig ikke savner Norge i det hele tatt - så var det spesielt å få besøk. Å kunne vise frem vår nye hverdag, og få dele det som er vårt nye liv.

Ola og Amalie synes det var helt fantastisk å kunne få med seg "tantene" på skolen, og at de hentet noen dager også. Det var ikke aktuelt å bli hentet av mamma når Nina eller tante Cili var her nei ;) Veldig stas!

Amalie hadde flyttet ut av rommet sitt, så alle tre ungene sov på samme rom - og på den måten ble det et bra gjesterom. Tror gjestene synes det fungerte bra også. Fint å se at det ikke er noe problem å ha besøk her!

Det var litt kort besøk denne gangen, med kun ni dager. Så da måtte vi gjøre så mye som mulig!
Vi fikk dratt innom Sjømannskirken og vist frem den - og kjøpt til brunost! Og lørdag dro vi inn til Paddington market. Masse flotte ting å se på. Amalie nøt å kunne gå rundt med de voksne damene alene - helt uten søsken eller foreldre...

Det ble også turer på stranda og rundt omkring i nærmiljøet. Været var ikke så veldig varmt dessverre, men litt sol fikk ihvertfall damene på seg - selv om ingen av dem badet tror jeg?

En av dagene fikk vi barnevakt til barna, og tok turen til Operahuset og så "La Boheme"! Det var en flott opplevelse!! Kjempegøy å være der - og selvsagt var operaen flott også!

Da vi vinket farvel til de fine gjestene våre kjente jeg godt inni meg hvor langt borte vi er... Godt å kunne dele med andre - men rart å ikke vite når man ser hverandre igjen...

Heldigvis ikke lenge igjen til neste besøk. Vi gleder oss veldig, Anette, Eirik og Sara!!!

2 kommentarer:

  1. Søteste søte søster- vi koste oss maximalt og hadde ett fantastisk opphold. Håper tiden går fort til neste pulje kommer. Klemmer i bøtter og spann.

    SvarSlett
  2. Det høres så fint ut, og vi gleder oss veldig alle tre. Bare fire uker igjen nå. Jeg håper bare ikke det blir FOR varmt innen vi kommer. ;-) Gode klemmer til dere alle!

    SvarSlett