11. januar 2015

Endelig litt snø igjen!

Første helg etter at skolen var begynt igjen, bar det opp til Lake Tahoe! Alle i familien fikk harde pakker til jul, og vi gledet oss så veldig til å prøve dem.
Amalie og pappa'n fikk snowboard, og vi andre tøffinger fikk slalomski. Deilig å slippe å leie - og vi har ikke hatt vårt eget utstyr siden vi flyttet fra Norge. Og det begynner å bli noen år siden faktisk...

Grytidlig lørdag morgen satte vi oss i bilen i Palo Alto - og føk oppover mot fjellet! Det er ganske langt å kjøre, men kl 12 var vi i bakken og klar for noen deilige timer i snøen.

Helle begynte dagen med sele i noen små og veldig slake bakker sammen med mamman sin. Men etter noen runder og megling om man kanskje kunne få sjokolade hvis selen ble lagt bort osv (noen synes det var litt skummelt uten sele...) - så prøvde hun seg.
Og jommen fikk hun det til! Utrolig moro!

Nå som Helle var blitt så tøff, ble det enda morsommere å stå i bakken. For da kan man jo prøve seg litt i brattere bakker - og alle kan kjøre litt hver for seg.

Hotellet vi bodde på var rett ved gondolen i Heavenly, og helt perfekt beliggenhet. De hadde deilig, utendørs bassengområde - og det var ganske deilig å kose seg i på kvelden. Iskaldt ute - men varmt og godt i bassenget.

Vi er skikkelig glade for at vi har Lake Tahoe i nærområdet nå, så hit blir det nok flere turer iløpet av vinteren!

Liten selfi i heisen!

Nydelig utsikt utover Lake'en når man er i gondolen.

Været var strålende!!

Pause i en varmestue må til... Bra vi har så mye Devold og Ulvang fra Norge. Vi kan å kle oss!

Yeah! Dette er gøy! To søtinger i stolheisen.

Liten pause på en stein. Snart klar for takeoff!

Helle har ikke laget snømann siden hun var 2 år - så dette var stas!
Endelig mulighet for å lage snømann igjen!!

Fin gjeng i gondolen!

Slalomprinsessen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar