15. desember 2014

Adventstid i Palo Alto

Julekalenderen er på veggen igjen!
Vi er allerede i midten av desember, og julen er rett rundt hjørnet. Vi koser oss med juleforberedelser, og siden vi har hatt midtsommerjul de siste tre julene så nyter vi faktisk at det er litt kaldt nå.
Det er litt mer julestemning når man fyrer i peisen, har mørke ettermiddager - og har behov for stearinlys...
Vi har bakt lussekatter, pepperkakehus og peppernøtter, og to deilige porsjoner med marsipan/konfekt. Sååå godt da! Måtte jo spise opp første runde veldig fort.

Nå i helgen har vi hatt det ordentlig så julete; fredag var vi med noen svenske venner og feiret lucia og fikk julestemning på Lindbergh Lodge i Los Altos. Luciatog, masse svensk julemat og loddtrekning (der vi vant 3 premier faktisk!!) - og god stemning. Mange eldre nordmenn og svensker med spennende historier - og mange barn å leke med. Takk for at dere inviterte oss med, Susanne og Martin!
Lørdag inviterte vi til norsk julefeiring for våre persiske og indiske venner. Utrolig koselig kveld - og så moro å se at de likte det vi serverte. Det ble ikke ribbe pga noen som ikke spiser svin - men mye annet godt og norsk. 15 personer rundt bordet, og en lang og koselig - og kanskje litt kaotisk kveld.

Imorgen kommer julebesøket vårt - og vi gleder oss sånn! Inger Mari, Bjarne, Selma og Sunniva kommer på besøk fra Ålesund. Og de skal feire jul med oss og blir her til over nyttår. Det blir gøy! Velkommen skal dere være!

Advent her i Palo Alto er altså helt strålende, og vi koser oss med "Julekongen" på dvd - og duften av kongerøkelse. Litt norsk her også altså. God advent, alle venner.

Vi er altfor lite inne i byen, men i november tok vi oss en tur for å kjøpe pinnekjøtt og lutefisk på Sjømannskirken.
Da fikk vi oss en koselig dag rundt i byen.

Moro å kjøre ned Lombard street - og for en nydelig by San Fransisco er!

De flotte trikkene - med Hyde park pier i bakgrunnen.


Helle raker litt. Mye nydelige høstfarger!!

Vi har en "Winter lodge" like ved her vi bor. Der kan man gå på skøyter og kose seg med falsk snø! Moro!

Helle som Farmer. Alle tre har hatt oppvisninger nå.
Helle med sitt farmshow, Amalie med korkonsert, og Ola med korpskonsert. Veldig koselig å se på.

Klassen til Helle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar