6. oktober 2013

Dagene løper avgårde...

Ola i solnedgangen, ved Fairy Bower pool.
Det har ikke vært noe spesielt som har skjedd etter at vi kom tilbake fra Norgesturen vår - så behovet for blogging har ikke vært der.
Men vi har virkelig kost oss!
Vi var nok litt for optimistiske for å rekke å treffe alle vi ville da vi var i Norge - så det å komme tilbake til Sydney føltes som å komme på ferie...
Vi var helt utslitte - men jommen var det godt å se dere alle igjen også!!
To år er lenge. Det blir ikke to år til neste gang kjenner jeg....

Mest av alt har vi hatt hverdag etter at vi kom hjem, men det koser vi oss med.
Amalie danser fremdeles fire ganger i uken (moderne, jazz og ballett), og Ola går på karate. Helle går også på ballett - og alle tre er på svømmekurs iløpet av uken også.
Fremdeles kosedager på meg og Helle mandager og torsdager. Da nyter vi dagene sammen, og treffer venner og går på kafe - og stort sett er vi på norsk lekegruppe på Sjømannskirken på torsdagene også.
Flere og flere varme dager nå for tiden.
Tur til Fairlight beach. Koser oss ved poolen... Sept-13
Dagene går mot sommer, og nå har vi stilt klokken over til sommertid også. Flere dager over 30 grader har vi hatt allerede, men stort sett rundt 20-26 grader nå. Deilig vår det da! Og minimumstemperaturen har gått opp. Blir sjelden under 15 grader  nå. I vinter var den jo ned mot 7 grader - det DET er kaldt om morgenen ;)

Søndag 22. september stod hele familien opp i 5.30 tiden om morgenen for å komme oss innover til byen og være med på "Sydney Running Festival" :)
Ifjor løp pappaen Sydney Maraton, men siden han kom hjem fra tur i Europa dagen før - så var han såpass full av jetlag at det ikke ble noe iår.
Fornøyd familie - i mål i botanisk hage.
Men noe annet ble det - og det var Family Fun Run! 3,5 km løp fra North Sydney, over Sydney Harbour Bridge, forbi Opera huset og inn til mål i botanisk hage.
Og det var stas!! Amalie løp fra oss med en gang (sammen med Linnea og Guri), men vi andre fire kom oss også i mål - og fikk medalje! Stor stas!

Nå på lørdag var vi på Middle head for å få med oss litt av båtene og helikopterene som viste seg i forbindelse med 100 års jubileet for Australsk marine (om jeg har forstått det korrekt...)
Det var det massevis med helikoptere som fløy formasjon og viste seg frem. Fantastisk gøy - og imponerende. Og veldig bråkete :)

Det har vært Manly Jazz Festival denne helgen, så igår tok vi oss en tur for å se på livet.
Veldig koselig og massevis med folk. Gøy at det skjer så mye her i lokalmiljøet.

Ellers har mannen i huset dratt avgårde til Sørøst Asia nå, og på fredag skal vi alle møtes på flyplassen i Bangkok - før vi setter oss på flyet sammen for å dra til Koh Samui.
Der skal vi møte Bjarne, Inger Mari, Sunniva og Selma - og som vi gleder oss!!!

Og jeg kan jo kanskje legge til at jeg har sagt opp jobben hjemme i Volda... Skummelt og trist - men også spennende! Så vi har bestemt oss for å fortsette eventyret - og legge hjemreiseplaner på hylla. Enn så lenge. Vi kommer hjem til Volda igjen - men ikke enda!
Og hvis noen vet om noen som ønsker å leie huset vårt fra nyttår - så si ifra! Våre fantastiske leieboere flytter dessverre ut etter 2,5 år. Annonsen finner du her.

Besøk på Pyrmont Market. Okt-13

Prinsesse som gleder seg til skolestart i februar...
Går ofte med skoleuniform i barnehagen nå for tiden og snakker mye om å begynne på "Big school"... Sept-13

I skoleferien så vi "13 Storey treehouse" i Sydney Opera.
Barneteater - utrolig kult! Okt-13

Skoleferie = lunchbesøk på Google!
På vei inn til byen med Manly Fastferry. Okt-13


Deilig å søle med jord og vann! Utenfor huset, sept-13


Fornøyd gutt - laget wok til et skoleprosjekt på skolen!! Sept-13Helle elsker å tegne. Og nå er det bokstaver også som er stas. Sept-13

Min italienske venninne, Gaia, stilte opp med matkurs hjemme hos oss.
Masse damer koste seg og lærte seg å lage italiensk mat. Deilig!! Sept-13

Utrolig deilig å bo et sted man kan være så mye ute!
Lego på picnic-teppet utenfor huset er strålende! Sept-13

Kosegjeng - på vei til skole og barnehage. En morgen i Aug-13.

Book parade - på Manly West Public School.
Alle kler seg ut som en figur fra en bok, og har parade. Aug-13.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar