7. april 2011

Litt mimring og eksamen?

Familiens håndavtrykk fra vi var i Australia i 2003...
Nå har jeg fått et års permisjon fra jobb, så da er vi klare fra 1. juli! Vi vet ikke hvilken dato vi reiser enda - men iløpet av et par uker bør dette være avklart.
Det kommer litt an på en ferie som er planlagt, samt startdato for Tarjei.

Har sittet og sett litt på bilder fra vi var på ferie i Australia i 2003. Da var Amalie 1,5 år, og Ola var i magen. Siden den gang har vi blitt to ekstra - så nå gleder vi oss veldig til å dra nedover alle sammen. Australia er virkelig et fantastisk land!

Samtidig med at alt skal planlegges i forhold til flytting, så skal jeg ha en eksamen på jobb. Så jeg kjenner at hodet er litt fullt av både makro, portefølje, public schools, visum, utleie av hus, salg av biler osv... Litt mye der nå :) Men det skal vel gå på et vis.

Det er så koselig å se alle kommentarene og alle som vi har snakket med de siste dagene. Vi får mye tilbakemeldingen om at vi er "tøffe" og at det er fint å se at man tar med hele familien og prøver noe nytt.
Vi føler oss vel ikke akkurat tøffe, men vi har lenge hatt lyst til å reise og å bo i utlandet i en periode. Og så fint som vi så at det gikk å ta med ungene og flyttelasset fra Oslo til Volda - så tenker jeg dette også går fint ;)

1 kommentar:

  1. Klart dere er tøffe, og litt gale :S
    Lykke til med eksamen!
    Klem Lene

    SvarSlett