3. mars 2013

Bytur i regnvær

Kjempegøy å vente på bussen!
Besøket koste seg heldigvis i nydelig vær da de var på Heron Island - så da var det ikke så ille at det dårlige været selvsagt fortsatte da de kom tilbake til Manly.
Men det er da mye som kan gjøres allikevel. Folk fra Norge er ikke redde for litt vind og regn!

En av dagene fikk Simen og Viktor bli med i klassen til Ola en liten tur. Tror det var spennende for alle tre guttene. Gøy å se hvordan det var på australske skoler - og også veldig spennende å vise frem norske kompiser...
Siste dagen vi hadde besøk, tok vi oss en tur inn til byen med fergen. Enorme bølger - og endel spylukt preget turen over. Men vi holdt oss på matta - og det var ganske moro i de store bølgene også.

Sjekk "tenåringene" våre - wow!
Vi hadde en kjempefin tur på Australian Museum! Der var det massevis med skjeletter, dinosaurer, diverse australske dyr - og også et eget rom hvor man kunne utforske det meste mellom himmel og jord (for eksempel fant gutta en datamaskin der de klarte å installere Mindcraft...)
Kule dinosaurer!
Veldig gøy med pappaer som gidder å slenge jenter høyt i lufta! Juhu!
Det ble en koselig bytur - og en fin avslutning på besøket.
Utrolig trist å si hade da taxien kjørte avgårde søndag! Ungene har virkelig kost seg massevis med besøk - og det har jommenmeg de voksne også...
To gode venninner - takk for superkoselig besøk, Hege-vennen min!

Nå er det ingen flere besøk som er planlagt. Men mye annet spennende skal skje... Påskehelg til Adelaide, kanskje påskeferie til Kina og laaaaang sommerferie til Norge!! Mye å glede seg til.